Annonse

Meteorologen: – Grå helg i vente


Gråvær og nedbør i vente. | Foto: Pål Lomeland

Det har vært en høstlig uke med mye gråvær og regnbyger. Helgen skal ikke bli mye bedre, i følge meteorologen ved StormGeo.

– Det ser dessverre ikke ut til at det skjer så mye med været. Det blir veldig likt det vi har hatt de siste dagene med skyet vær og litt spredt regn. Temperaturene skjer det heller ikke mye med, kanskje med opp mot 15 grader midt på dagen, forteller Lillian Bergheim fra StormGeo.

– Hvor lenge skal vi ha det slik?

– Det er den generelle trenden gjennom helgen og inn i starten av neste uke. Kanskje det blir enda gråere inn i neste uke.

Prognosene er relativt sikre i følge Bergheim. Været forholder seg grått fordi vi på Sørlandet ligger i utkanten av et høytrykk. Dette gir pålandsvind, noe som gir skyet vær og regn.

Hør intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer