KRS247.no

Henter værvarsel...

Mest lest 2015

Et år med KRS247 går snart mot slutten og iløpet av det året vi har eksistert, har det blitt lagt ut godt over 2500 saker som handler om Kristiansand og omegn. Noen av disse har blitt mer lest enn andre, men den desidert mest populære saken hos oss, er «Lås døren!»

Denne saken handler om at politiet ber folk være påpasselige og holde ytterdørene låste. Over hele landet får politiet meldinger om tiggere eller fremmede som ringer på dørklokka hjemme hos folk.

Les hele saken her

Bønder i byen
Til tross for nedgangstider er det likevel noen gründertyper som ønsker å lansere nye ting i sentrum. Det er bakhistorien til den nest mest leste nyhetsaken her på KRS247. Den handler om Trine Lohne, som utvidet sitt konsept «Trine på Gården» med en ny restaurant i midten av Kristiansand med fokus på norsk mat og norske mattradisjoner.

Les hele saken her

Gratiskonsert på en onsdag
Hver sommer er det gratiskonserter på tirsdager og torsdager, men denne sommeren ble det også en gratiskonsert på en onsdag. Initiativtaker Asbjørn Dovland ønsket å videreutvikle tirsdagskonsertene og han kunne stolt fortelle at den 8. juli, på en onsdag, kunne invitere til gratiskonsert på Fiskebrygga med Venke Knutson.

Les hele saken her

Flere populære saker
Andre populære nyhetsaker er uten vil den saken om at svindlerne nå bruker norske mobilnumre, som også ble sitert på nettstedet Tek.no, et lyspunkt for MHWirth som fikk signert kontrakter med en kinesisk kunde, appen «Glutenfritt» og at Quartfestivalen er tilbake.

Godt leste blogginnlegg
Det er jo ikke bare nyhetsaker som legges ut her, vi har også plass til blogginnlegg. Det er Svein Inge Olsen som har hatt de mest populære innleggene. Blant andre er hans betraktninger rundt sin kontakt med faren sin, som ville fylt 87 år den 16. mai. I tillegg skapte hans spørsmål rundt Mette Gundersens og de andre politikernes stadige lønnsøkninger ganske stor debatt og oppmerksomhet.

Vi takker alle som har vært innom våre nettsider i 2015 og håper at enda flere av dere vil bruke oss som deres nyhetskilde i 2016 også.