Annonse

Merker oljenedturen


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Kjevik lufthavn har en markant nedgang i antallet utlandspassasjerer, mens passasjerer som flyr i Norge fra Kjevik har blitt noen færre. Konstituert lufthavnsjef, Magne Ryggetangen, mener det er flere grunner til nedgangen.

– Vi merker nok oljebremsen som har slått inn littegrann på utlandstrafikken. Folk er mer forsiktige med å reise til utlandet. Videre har vi mistet en Tyrkia-charter fra ifjor, sier Ryggetangen til KRs247.

Nedgangen er totalt på 3,8 %, og Kjevik leverer gode tall på innlandstrafikken.

– Innlandstallene er gode og det er vi glade for, forteller Ryggetangen.

Passasjertallene kan bety en strammere økonomisk hverdag for Kjevik. Ryggetangen er likevel optimistisk.

– Jeg tror ting tar seg opp etter hvert. Vi er ikke konstant i en bølgedal. Hvis man følger med på resten av næringslivet og i media så ser det ut til at det lysner igjen mot slutten av 2016. Den lysningen tror jeg vi opplever tidligere på Kjevik, sier Ryggetangen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer