KRS247.no

Henter værvarsel...

Mer trendy å trene ute

Er vi for late eller er det rett og slett for mange treningssentre i Kristiansand? I dag kunne Fædrelandsvennen melde at Spring Vågsbygd sliter med å skaffe nye, samtidig å holde på medlemmene de har.

– I enkelte bydeler kan det bli for mye konkurranse. Hvis det blir mange i nærheten av hverandre kan det bli vanskelig å drive, sier Solveig Pedersen, avdelingsleder ved Olympiatoppen Sør til KRS247.

Solveig Pedersen, Olympiatoppen Sør (Foto: Alf Otto Fagermo)

Solveig Pedersen, Olympiatoppen Sør (Foto: Alf Otto Fagermo)

Med 19 treningssentre har innbyggerne i Kristiansand mye å velge mellom. Spring Vågsbygd må kanskje legge ned treningssenteret hvis ikke flere medlemmer løper deres vei. Samtidig åpnes det neste år et nytt treningssenter på Rona. Men et godt utvalg kan også være bra, mener Pedersen.

– Generelt sett er jo jeg positiv til at det bygges idrettsanlegg, jeg er opptatt av at mennesket skal være fysisk aktivt. Og det viser seg at flere velger å være fysisk aktive hvis det er tilgjengelige anlegg.

– Samtidig er det en trend å trene ute i friluft, det er jo en gratis konkurrent til treningssentrene, sier hun og mener at de litt mer voksne heller velger det.
– Treningssenteret appellerer fortsatt bra til alle grupper, men spesielt til de unge.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/233592824″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]