Annonse

Mer oversiktlig rutetilbud i Vågsbygd


Foto: Bjørne Jortveit, Knutepunkt Sørlandet

Synes du det har vært vanskelig å forstå hvilken buss som er raskest til sentrum i Kjos Haveby i Vågsbygd? Det har AKT fått med seg, som slår sammen tre bussruter til én og dropper samtidig to busstopp.

Fra 17. august er nemlig linje 10 og 11 historie til fordel for en ny linje 12. Denne vil kjøre like ofte som dagens tre ruter, men traséen blir mer oversiktelig. Der du i dag er avhengig av nummeret på bussen for å ta den raskeste vei til Kvadraturen, vil du med den nye ruten selv kunne bli vandt med når den er på vei tilbake til sentrum og ikke rundt Augland og Lumber.

Den største endringen med den nye linje 12 er at den ikke vil gå forbi Vågsbygd kirke eller kjøre opp bak Vågsbygd senter. Det betyr at folk i Kjerrheia mister sitt rutetilbud til fordel for en bestillingsrute som vil gå til og fra Vågsbygd senter fire ganger seks dager i uken.

Se mer informasjon på AKT sine nettsider eller i kartet under. Der vil en blå strek vise en strekning den nye linje 12 kjører begge veier, mens grønn strek er veien bussen kjører på vei ut av sentrum på vei mot Kjos Haveby. Rød strek vil vise hvor bussen bare kjører en retning.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer