Annonse

Mer levende og attraktivt sentrum


Songdalen kommune vil bygge ut i og rundt Nodeland. Fylkeskommunen støtter dette. Foto: vaf.no

Songdalen kommune ønsker mer liv og røre i Nodeland sentrum og områdene omkring. Hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø gjorde det i dag klart at fylkeskommunen støtter en slik målsetning.

Det skriver Vest-Agder fylkeskommune i en pressemelding. Hovedutvalget mener planprogrammet tar tak i flere relevante og viktige problemstillinger for en positiv utvikling av Nodeland sentrum.

Songdalen kommune har startet opp arbeid med å utarbeide en områdeplan for Nodeland sentrum, boligområdet på Skinnarsmoen, Spjotneset og et industriområde nord for sentrum. I tillegg skal området langs vestsiden av Songdalselva også inkluderes i planene.

Formålet med planarbeidet er blant annet å skape et tettere og mer levende sentrum som er mer attraktivt for alle.

– Hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø i fylkeskommunen gjorde det i dag klart at fylkeskommunen støtter en slik målsetning. Hovedutvalget mener planprogrammet gjennomgående tar tak i relevante og viktige problemstillinger for en positiv utvikling av Nodeland sentrum, skriver utvalget i pressemeldingen.

Det legges opp til at planene skal legges klare til såkalt offentlig ettersyn før sommeren i år.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer



Legg igjen en kommentar