Annonse

– Mener ikke å fornærme noen


Prosjektleder Steinar Kristiansen (til venstre) mener ikke å provosere. Foto: Morten Marius Larsen

I disse dager får over 36.000 husstander i Kristiansand boken «Levende Tro» i sine postkasser. Prosjektleder Steinar Kristiansen sier de ikke mener å provosere noen.

– Vi vil vise det som er det opprinnelige påskebudskapet, sier Kristiansen til KRS247.

Varaordfører Jørgen Kristiansen, Lege Linda Tånevik, Investor Kurt Mosvold og Biskop Stein Reinertsen er blant de 31 som har skrevet i boken.  Den er gitt ut av foreningen Samme For Byen, som består av ledere fra et bredt spekter av menigheter i Kristiansand.

– Jeg håper ikke noen blir fornærmet over at vi gir denne boken. Det er ikke det som er meningen fra vår side. Vi mener dette som en invitasjon til dialog, forteller Kristiansen.

På sosiale medier har debatten gått høylydt om det er riktig å gi en slik bok i postkassen til alle husstander.

– Jeg håper alle kan se at det kristne fellesskapet er bredt og mangfoldig og på den måten blir litt nysgjerrige på hva vi står for avslutter Kristiansen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer