KRS247.no

Henter værvarsel...

Redningsaksjon etter båtbrann i Søgne avsluttet

Store mannskaper rykket ut da politet onsdag kveld fikk melding om et kraftig smell og flammer ved Åløya, sør for Ålo i Søgne. Det viste seg at en båt stod i full fyr og det ble iverksatt søk i regi av hovedredningssentralen.

Aksjonen ble avblåst da det ble klart at båten etter all sannsynlighet er påtent og har ligget på stedet i noen dager.

– Redningsaksjonen avblåses. Ingen personer ved eller rundt båten. Båten ligger på samme måten som den har gjort de siste dagene, opplyser operasjonssentralen på Twitter klokken 23.22.

Hovedredningssentralen iverksatte søk på sjøen og fra luften etter at nødetatene tirsdag kveld oppdaget en fritidsbåt i full fyr ved Fugløya i Søgne kommune.

– Det er en fritidsbåt som er relativt utbrent og med krasjpunkt der den nå står på land. Det undersøkes derfor på land, for å se om noen på øya kan være involvert. Men vi søker også på sjøen ettersom noen kan ha reddet seg fra brannen ved å hoppe over bord, sa redningsleder Bjørn Magnussen i Hovedredningssentralen i Sør-Norge til Fædrelandsvennen.

Klokken 23.10 kunne innsatsleder Knut Holmen i KBR Kristiansand konstatere overfor nettavisen N247 at de hadde funnet en skjærgårdsjeep som er totalt utbrent. Båteieren var også funnet. Han var et annet sted i Søgne og befant seg ikke i nærheten av båten da den begynte å brenne.

Det var klokken 21.19 fikk politiet melding om kraftig smell og flammer i området ved Åløya i Søgne. Politibåt, brannbåt, luftambulansen, ambulanse og privatbåt med politi ble sendt til øya. Noe senere meldte operasjonssentralen i Agder politiditrikt at en båt stod i full fyr ved Krabbesund.

Saken oppdateres …