KRS247.no

Henter værvarsel...

Med hjerte for Brann

Det finnes folk som liker andre fotballag enn Start her på Sørlandet og for to uker siden ble en egen underavdeling av supporterklubben til Brann lansert. Daniel Johansen er klimaflyktning og lei av å se kampene med favorittlaget sitt alene.

– Jeg og René Konings Riise har siden vi ble kjent med hverandre snakket om Brann og var det en dag vi tenkte på å se på kamp, men oppdaget at vi var ganske alene om å ha den tanken, forteller Johansen.

De tenkte at det finnes helt sikkert mange flere der ute som heier på laget fra Bergen, men som satt hjemme alene og skulle gjerne helt sett at de kunne sette den sammen med andre.

– Vi begynte for noen uker siden seriøst og nå prøver vi å lage organisasjon på en seriøs måte. Vi er to initativtakere som er ildsjeler for Sportsklubben Brann, sier han og har en drøm om å få samlet enda flere til Brann Bataljonen Sørlandet.

Målet for supportergrupperingen er å samle seg når Brann til slutt kommer seg i samme divisjon som Start igjen og kommer på besøk til Sparebanken Sør Arena.

– Da kan vi lage det som en slags hjemmekamp for de, sier Johansen og håper det kan skje allerede neste sesong.

Men frem til da må de klare seg med å se kampene på TV hos Harveys når det lar seg gjøre.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217162471″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]