Annonse

McDonald’s Kristiansand en av verdens mest uvanlige


McDonald’s sin restaurant i Dronningens gate skaper oppmerksomhet igjen. Nå har det amerikanske magasinet Smithsonian, som har et opplag på over to millioner, kåret den til en av de mest særegne i verden.

Under tittelen «From Roswell to Norway, the quirkiest spots to get a Big Mac» har Smithsonian Magazine sin nettutgave laget en liste over det det de mener er kjedens sju mest uvanlige og interessante burgerutsalg verden over.

I tillegg til Kristiansand finner vi også kjedens restaurant i Taupo på New Zealand, som er et fly av typen Douglas DC-3. Det ble brukt som rutefly i landet mellom 1961 og 1966.

Smithsonian mener også at restauranten i Roswell i USA fortjener en plass på listen. Den er formet som en ufo, siden byen i New Mexico sies å være stedet et utenomjordisk fartøy styrtet i 1947. McDonald’s er også en av fire amerikanske restauranter på Cuba, som også har fått en plass på magasinets liste. Den er plassert ikke så langt unna Guantanamo-basen.

Det er ikke første gangen restauranten i Kristiansand har fått oppmerksomhet i utlandet. I fjor kåret britiske The Mirror McDonald’s sin restaurant her i byen til en av verdens mest bisarre.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer