KRS247.no

Henter værvarsel...

McDonald’s Kristiansand en av verdens mest uvanlige

McDonald’s sin restaurant i Dronningens gate skaper oppmerksomhet igjen. Nå har det amerikanske magasinet Smithsonian, som har et opplag på over to millioner, kåret den til en av de mest særegne i verden.

Under tittelen «From Roswell to Norway, the quirkiest spots to get a Big Mac» har Smithsonian Magazine sin nettutgave laget en liste over det det de mener er kjedens sju mest uvanlige og interessante burgerutsalg verden over.

I tillegg til Kristiansand finner vi også kjedens restaurant i Taupo på New Zealand, som er et fly av typen Douglas DC-3. Det ble brukt som rutefly i landet mellom 1961 og 1966.

Smithsonian mener også at restauranten i Roswell i USA fortjener en plass på listen. Den er formet som en ufo, siden byen i New Mexico sies å være stedet et utenomjordisk fartøy styrtet i 1947. McDonald’s er også en av fire amerikanske restauranter på Cuba, som også har fått en plass på magasinets liste. Den er plassert ikke så langt unna Guantanamo-basen.

Det er ikke første gangen restauranten i Kristiansand har fått oppmerksomhet i utlandet. I fjor kåret britiske The Mirror McDonald’s sin restaurant her i byen til en av verdens mest bisarre.