Annonse

MC-fører omkommet etter ulykke i går kveld


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Mannen i 20-årene ble fraktet til sykehus i ubevisst tilstand rundt midnatt, etter et uhell like ved Fiskebrygga. Sykehuset bekrefter i dag at mannen ikke overlevde. 

Det skal ikke ha vært andre involvert i ulykken, der en motorsykkel traff enten en container eller et gjerde. I dag kom meldingen om at føreren av motorsykkelen ikke overlevde sammenstøtet.

Området rundt ulykkesstedet, like bak fiskemottaket på Fiskebrygga, ble sperret av. Teknikere fra både politi og vegvesenet undersøkte åstedet i natt. Det er ikke klart hvorvidt det er snakk om kjøring i beruset tilstand, skriver Fædrelandsvennen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer