Annonse

Måtte redde ut hund fra leilighet


Foto: Pål Lomeland

Politiet er sjokkert etter at de fant en hund som var innelåst i en leilighet i Kvadraturen. Hunden skal ha hatt god tilgang på vann, men dårlig tilgang på mat. Eierne hadde reist på ferie.

Det var klokken 21:00 lørdag kveld at politiet hadde fått inn klager fra naboer som hadde hørt hunden bjeffe i flere dager. Da politiet kom frem kunne de høre at den stod der og de fikk tak i huseieren som kunne fortelle at leiligheten var leid ut.

Etter å ha fått tak i nøkler, kunne politiet låse seg inn og fikk reddet ut schæferhunden fra et bosted som bar preg av at en hund hadde vært inne i flere dager.

Det ble funnet store mengler avføring og andre ekstrementer i boligen og hunden ble fraktet til en kennel. Hundeeieren kan vente seg en anmeldelse for brudd på dyrevernloven og en sjokkert Per Kristian Klausen har en klar oppfordring.

– Skal du ha dyr, får du ta hånd om dem. Man reiser ikke på ferie og overlater hunden til seg selv, sier operasjonslederen til VG.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer