Annonse

Markerer jubileum med ekstra tjukk avis


Foto: Alf Otto Fagermo

Vanligvis er en utgave av Høvågavisa på rundt 16 sider, men jubileumsutgaven som kommer denne uken, er den største noen sinne.

– Jeg synes det er litt gøy med 28 sider. Nå en tidligere har hatt 24, så er det kjekt å kunne lansere en historisk stor avis nå til St. Hans, sier redaktør og primus motor Arnt Georg Arntzen til KR247.

En av hovedartiklene som kommer i avisen oppfordrer leserne til å utforske veien inn til Høvåg sentrum på en litt spesiell måte.

– Jeg har tidligere hatt et kart over Høvåg med en oversikt over alt som finnes i området, men det synes jeg kanskje kan bli litt mye. Så i år har jeg rettet fokus på en tur fra Shell-stasjonene som ligger ved den nye avkjørselen til E18 mot Lillesand øst og ta en kjøretur langs denne veien inn mot Høvåg sentrum. Det er mange grusveier og en av disse har et minnesmerke der noen mistet livet i en trafikkulykke tidlig på 1900-tallet, forteller Arntzen som ikke har hatt for store problemer med å sette sammen den historisk store jubileumsutgaven.

– Det som er så gøy er at vi har fått inn så mange annonsekroner at vi vil klare oss iallfall ut året. Jeg har sagt helt siden starten at jeg får se hvordan det går, sier redaktøren som ikke utelukker at det kan bli tjue år til med lokalavis for Høvåg.

– Jeg skal aldri si aldri. Det er utrolig mye som skjer, men det er også mye rart som skjer, sier Arntzen med et smil.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer