Annonse

Marcus og Martinus til Odderøya


Den populære duoen er først ute i ny utendørssatsing i Kristiansand. Jan Kenneth Transeth mener det var på tide å gi noe til de yngre konsertgjengerne. 

– Endelig er vi tilbake i Kristiansand. Det er to år siden sist og vi er veldig glader for at vi får møte fansen vår i sør igjen i 2018, sier Marcus Gunnarsen.

– Spetakkel skal det bli, sier Transeth til KRS247.

Der Transeth har arrangert konserter for de voksne i en god stund, dukket nå anledningen opp for å arrangere en konsert for barn og ungdom. Han har klokketro på en skikkelig fest for de mellom 8-18.

– Det er veldig gøy å kunne lage noe for de, også!

– Betyr dette flere utendørsarrangementer?

– Det håper jeg virkelig. Vi har snakket litt om Torvet, også. Det er jo disse populære torsdagskonsertene der jeg vet det er aktører som ønsker å lage litt mer ting for barn og ungdom, kanskje allerede til neste sommer.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer