Annonse

Stygt fall i Trial-NM


Her faller deltakeren etter en mislykket forsering av et høydehinder (Foto: Pål Lomeland)

En 37 år gammel mann er kjørt til sykehus etter en ulykke under NM i trial i Sørlandsparken.

Hendelsen skjedde i konkurranse, da deltakeren prøvde å forsere et høydehinder. Han skled da bakover og fikk motorsykkelen over seg i det han landet.

Deltakeren var tidvis ubevisst etter ulykken og fikk behandling på stedet av mannskaper fra Norsk folkehjelp, stevnelege og ambulansepersonell.

Stevnelegen sier til KRS247 at det ser ut til å gå bra med den tilskadekomne. Han skal ha blitt mørbanket, men var ved bevissthet da han forlot stedet i ambulanse.

Det er Kristiansand Trialklubb som arrangerer NM og Norgescup i Sørlandsparken denne helga. Konkurransen fortsatte etter ulykken.

trial_2

Her ligger deltakeren under motorsykkelen etter ulykken (Foto: Pål Lomeland)

trial4

37-åringen får behandling på stedet, før han fraktes til sykehus (Foto: Pål Lomeland)
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer