Annonse

Mann pågrepet etter vold i Vennesla


Foto: Pål Lomeland

Politiet har pågrepet og siktet en mann i slutten av 20-årene for grov kroppskrenkelse.

Denne pågripelsen skal ha skjedd i 11-tiden i formiddag.

– Han har et perifert forhold til boligen hvor dette skal ha skjedd. Han sitter nå i arresten. Vi har foreløpig ikke tatt stilling til om han vil bli begjært varetektsfengslet, sier lensmann i Vennesla, John Thomas Homme til Fædrelandsvennen.

De mener da at denne mannen skal stå bak voldshandlingene mot en mann i 50-årene som skal ha pådratt seg hodeskader i natt. Ifølge lensmannen skal han ha gitt en forklaring som stemmer overens med det andre vitner har forklart.

Det er fortsatt ikke helt sikkert hva som har skjedd i forbindelse med voldsepisoden, men ifølge Homme skal flere personer ha slått på hverandre med gjenstander etter en konflikt som skal ha utløst volden.

Det skal ikke være noen familierelasjon mellom offeret og mannen som nå er pågrepet og siktet.

Politiet leter også etter en annen person som er mistenkt.

Les også:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer