KRS247.no

Henter værvarsel...

Avslutter søk etter 30-åring

Letemannskapene avsluttet da det ble mørkt leteaksjonen etter en 30 år gammel mann som ble meldt savnet fra sin bopel på Gimlekollen fredag morgen.

Klokken 19.00 kunne operasjonsleder Magne Storaker fortelle til Fædrelandsvennen at søket ble avsluttet og at det ikke kommer til å bli gjenopptatt.

– Vi leter etter en 30 år gammel mann som er savnet fra sin bopel på Gimlekollen. Han har vært savnet siden i går morges. Nå har letemannskaper søkt i teig gjennom dagen, men vi har ikke gjort noen funn, dessverre. Det sa innsatsleder Morten Aanensen til KRS247 klokken 13.00.

– Mannen vi leter etter beskrives som 1.75 til 1.80 meter høy og veier ca. 90 kg. Han er muligens i ført en sort regnjakke, sorte sko og en oransje sekk. Det er det vi har, men det er litt vagt, sier Aanensen.

Innsatsleder i Agder Politidistrik, Morten Aanesen (Foto: Pål Lomeland)

Innsatsleder i Agder Politidistrik, Morten Aanesen (Foto: Pål Lomeland)

I følge innsatslederen ble leteaksjonen startet klokken 08.30 som følge av en savnet-melding fra pårørende. Mannens tilknytning til Gimlekollen er årsaken til at letingen konsentreres der.

– Vi har konsentrert oss om å søke i nærheten av vedkommendes bopel, sier innsatslederen.

Store leteressurser er satt inn i søker etter den savnede. Blant annet er et politihelikopter fra satt inn i søket.

– Akkurat nå er vi 20 fra Sivilforsvaret, åtte fra Røde Kors, seks fra Roverenes Beredskapsgruppe, tre hunder fra Norske Redningshunder, to politihunder og politihelikopteret fra Oslo.

I følge Aanensen ble det søkt i området rundt Jegersberg og videre til Fagerholt og Gillsvann.