Annonse

Mann fengslet for knivstikking


Arkivfoto: Pål Lomeland

En 26 år gammel mann har i Kristiansand tingrett blitt dømt til ti måneders fengsel for å ha knivstukket en tidligere kamerat på den somaliske kafeen i Festningsgata i Kristiansand i april.

Han skal ha løpt fra stedet etter hendelsen, men ble pågrepet to timer senere i sin bolig bare 500 meter fra der knivstikkingen skjedde.

Mannen har blitt dømt tre ganger tidligere, blant annet for vold mot offentlig tjenestemann og retten er bekymret med tanke på voldsutviklingen 26-åringen har hatt.

Han er i tillegg dømt til å betale 40.000 kroner i oppreisningserstatning til offeret, en 22 år gammel mann, og en annen erstatning på rundt 3000 kroner.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer