Annonse

Mann (66) pågrepet for vold og trusler mot nabo


Arkivfoto: Pål Lomeland

Politiet måtte i ettermiddag rykke ut til en nabokrangel i et rekkehus i Vågsbygd i Kristiansand. Det skulle dreie seg om at en 66 år gammel mann hadde angrepet en 45 år gammel kvinne under en krangel.

Operasjonslederen opplyser overfor Fædrelandsvennen at mannen skal ha tatt kvelertak på kvinnen, som skal være nabo av mannen.

Da politiet kom frem til rekkehuset, skal mannen ha forsvunnet inn i sin bolig, men på bakgrunn av opplysningene skal han ha blitt pågrepet og satt i arresten.

Politijurist Hellek Rue forteller overfor avisen at voldepisoden er et resultat av en konflikt som har pågått over lengre tid.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer