Annonse

Mann (45) død etter dykkerulykke


Illustrasjonsfoto: Google Maps

En 45 år gammel mann fra Tyskland har mistet livet i en dykkerulykke ved Trysnes i Søgne. Han ble hentet opp av meddykkere, men livet stod ikke til å redde og han ble erklært død på stedet av en lege.

Alle nødetatene rykket ut til stedet etter å ha fått melding om hendelsen ved 15-tiden i ettermiddag.

Tyskeren skal ha vært med et følge med erfarne dykkere som har holdt til på Trysnes Marina og feriesenter.

– De skulle bare ha et kort dykk i dag rett utenfor Trysnes og dykket i puljer. Den omkomne dykket sammen med en kamerat, og da de var ferdige med å dykke og skulle opp, oppdaget kameraten at vedkommende ikke var kommet opp, forteller innsatsleder i politiet, Hans Waage til NTB.

Kameraten skal da ha dykket ned igjen og funnet 45-åringen på 30 meters dyp.

Mannen skal ha vært under vann i over 40 minutter.

– Det er vanskelig å si hva som har gått galt, men det vil den tekniske undersøkelsen kunne gi svar på. Men dette er erfarne dykkere som dykker med utstyr tiltenkt erfarne dykkere, så vi vet foreløpig ikke årsaken til ulykken, sier innsatslederen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer