Annonse

Mann (21) funnet død i Søgne


Høllen Brgge var der han ble sist sett - Skjermbilde: Google Maps

Den 21 år gamle mannen som ble meldt savnet etter å ha ikke kommet hjem fra et besøk på Vertshuset Høllen Brygge i natt, ble funnet i sjøen like i nærheten av restauranten ved 20-tiden i kveld.

Foto: Privat

Det var ved 16:30-tiden at politiet iverksatte en leteaksjon etter Jonas Sangvik Abrahamsen og flere frivillige, samt mannskaper fra Norske redningshunder, redningsskøyte og Norges Røde Kors deltok i leteaksjonen.

Ved 20-tiden skal en dykker ha funnet en livløs person i sjøen like utenfor Høllen Brygge og vedkommende ble raskt identifisert som den savnede.

Politiet ønsker å rette en takk til alle som bdiro i leteaksjonen og Søgne kommune har opprettet kriseteam i forbindelse med hendelsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer