Annonse

Mann (21) ranet ved Rutebilstasjonen


Hendelsen skjedde ved Rutebilstasjonen i Kristiansand. Personen på bildet har ingenting med saken å gjøre. (Arkivfoto: Tor Erik Schrøder)

Agder politi melder på Twitter om en mann som har blitt truet, dyttet og ranet ved Rutebilstasjonen i Kristiansand. Operasjonsleder Magne Storaker sier til Krs247 at politiet har flere potensielle gjerningsmenn på blokka. 

– Det kom en mann inn på politivakta og sa at en annen mann hadde truet han med en jernstang eller en kølle, så hadde han dyttet han ned i bakken, truet han, og stjålet hodetelefoner til 1300 kroner, forklarer Storaker.

Han sier videre at saken ligger i grenseland mellom ran og grovt tyveri. Mannen som ble frastjålet hodetelefonene er 21 år gammel. Anmeldelsen er nå under etterforskning.

– Politiet ser etter navngitte personer utifra signalement, sier operasjonsleder Magne Storaker.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer