Annonse

Mange ville feire Dyreparken


5000 mennesker kom til jubileumsfesten i løpet av èn time. Foto: Hans Martin Sveindal/Dyreparken

Over 5000 mennesker gikk gjennom portene til Dyreparken iløpet av den første timen etter åpning på den store jubileumsdagen. Det var 4000 flere enn de hadde kake til.

Lørdag 25. juni 1966 gikk portene til Kristiansand dyrepark opp for første gang. Da var det Grim skolekorps som stod for det musikalske innslaget, mens parken denne gangen hadde fått på plass 1800 musikanter som denne helgen deltar på Sørlandets Musikkfestival.

Konsernsjef Reidar Fuglestad og adm. dir. i Dyreparken Per Arnstein Aamot. (Foto: Hans Martin Sveindal/Dyreparken)

Konsernsjef Reidar Fuglestad og adm. dir. i Dyreparken Per Arnstein Aamot. (Foto: Hans Martin Sveindal/Dyreparken)

Dyreparkens konsernsjef Reidar Fuglestad har mange de ønsker å takke for at parken nettopp kunne feire 50 årsjubileum denne helgen.

– Vi har ikke klart dette alene, det er en symbiose. Ting har utviklet seg i regionen som en følge av hverandre, det er både en dynamikk og en interaksjon som flere har ved med på å utvikle, sier Fuglestad i en pressemelding.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer