Annonse

– Mange sier de ikke har tid


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

NAV Kristiansand har lenge opplevd at det er veldig få som ønsker å si sin mening om tilbudet de får ved kontoret. Leder Elisabeth Engemyr mistenker at mange tror det tar veldig lang tid.

– Jeg har flere ganger stått i ekspedisjonen og spurt folk om de ville gjennomføre undersøkelsen og da er det noen som sier de ikke har lyst eller tid. Det er sånne unnskyldninger de kommer med, sier Engemyr til KRS247.

Hun sier at det egentlig ikke er en ganske komplisert undersøkelse.

– Den foregår på datamaskinen og er til og med tilgjengelig på seks språk, så den burde være tilgjengelig for alle, sier lederen som ønsker å understreke viktigheten av at de får inn svar.

Elisabeth Engemyr, leder NAV Kristiansand (Foto: Kristian Risanger)

Elisabeth Engemyr, leder NAV Kristiansand (Foto: Kristian Risanger)

– Vi ønsker å lettere kunne sammenligne oss med andre kommuner i Vest-Agder, i tillegg til de største kommunene. For vi ser at mindre kontorer scorer bedre enn større kontorer, slik er det bare, sier Engemyr.

Hun har troen på at den økte oppmerksomheten og fokuset på disse undersøkelsene kan føre til at svarandelen i år vil komme opp mot det de må ha for å ha et skikkelig grunnlag.

– Det er ofte slik at når folk blir oppmerksomme på noe, så gjør de det, sier Elisabeth Engemyr.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer