Annonse

Måltid legger ned driften


Restauranten Måltid har holdt til i Tollbodgata siden 2006 (Foto: AK Danielsen)

Den anerkjente restauranten, Måltid i Tollbodgata stenger dørene. Siste åpningsdag blir 19. desember.

– Den direkte foranledning til at driften avvikles akkurat nå er at vertsparet Linn Mjelde og Kim Wiuff har valgt å si opp sine posisjoner som en følge av at de økonomiske resultater har uteblitt på tross av en formidabel innsats. Dette har vært en tung beslutning. Det ligger mye slit og vilje bak det å få til en slik restaurant, opplyser Johan Olsen, en av hovedaksjonærene i restauranten i en pressemelding.

Det var Fædrelandsvennen som først omtalte saken.

«Måltid» har lenge ligget i toppsjiktet blant norske restauranter i følge kjendiskokker som Eivind Hellstrøm og Bent Stiansen. Mange trodde også at restauranten ville bli tildelt en Michelinstjerne tidligere i år. Men den uteble. Det samme har de gode økonomiske resultatene. Måltid AS gikk 1,2 millioner kroner i underskudd i fjor, og har drevet med negativt resultat i alle årene siden oppstarten i 2006.

– Vi er stolte av Måltid og hva vi har fått til, men konstaterer nå at dette ikke har vært nok til å skape et fornuftig driftsgrunnlag. Vi har allerede begynt å se effekten av dårligere tider, og vet jo at selv våre stamkunder fra næringslivet må prioritere annerledes når det strammer seg til, sier daglig leder Linn Mjelde i den samme pressemeldingen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer