Annonse

– Målet er å ikke være synlig


Elisabeth Engemyr. | (Foto: Kristian Risanger)

Kristiansand kommune ansetter Elisabeth Engemyr som koordinator for for alt asyl- og flyktningarbeid i Kristiansand kommune. Hun regner med at jobben blir krevende, men satser på at folk flest ikke merker hennes arbeid. Hun tror heller ikke hennes nye jobb blir en Uriaspost. 

– Jeg tror ikke det. Jeg tror det er så stort ønske og stor vilje blant innbyggerne og kommunen har god erfaring med å integrere flyktninger, sier Engemyr til KRS247.

Hun vedgår at kommunen blir stilt i en annen situasjon enn tidligere, og rådmannen ønsker at man skal planlegge for fremtidens økende tilsig av flyktninger. Engemyr har ansvaret for å koordinere arbeidet som gjøres på helse- og sosialfeltet, i skolen og inn mot jobbmarkedet.

– Vi ser at det er en økt tilstrømming av flyktninger til Norge. Rådmannen ønsker at Kristiansand kommune skal være forberedt på å eventuelt ta imot flere flyktninger.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer