KRS247.no

Henter værvarsel...

– Må svelge den kamelen

Geirmund Hansen sa en gang høyt at han aldri skulle synge Tore Tang. Han er nå ny vokalist i Bryggebandet når tirsdagskveldene skal fylle Fiskebrygga med feststemte mennesker. En av de mest populære sangene der er Tore Tang, og dermed måtte herr Hansen innfinne seg med å synge den. Ofte!

– Nå har jo Morten Abel sunget den i nyere tid. Kan han, så må vel jeg kunne, sier Geirmund Hansen til KRS247.

Geirmund Hansen er tidligere student ved institutt for rytmisk musikk ved Universitetet i Agder, og har flere utgivelser bak seg. Han ble kanskje mest kjent for sin opptreden i The Voice, der han var den siste deltakeren som forsvant fra Espen Linds lag før finalen i 2014. Han var da på lag med den forrige vokalisten i Bryggebandet, Pål Rake.

Han overtar stafettpinnen etter nettopp Pål Rake, som har vært vokalist og kapellmester for Bryggebandet de første årene siden oppstarten. Geirmund vet han har store sko å fylle.

– Jeg synes han er morsommere enn meg mellom sangene, men jeg har heldigvis filmet vitsene hans så jeg kan kopiere dem, ler den nye vokalisten.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/207289119″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]