Annonse

– Må svelge den kamelen


Geirmund Hansen. | Foto: Siri Sverdrup

Geirmund Hansen sa en gang høyt at han aldri skulle synge Tore Tang. Han er nå ny vokalist i Bryggebandet når tirsdagskveldene skal fylle Fiskebrygga med feststemte mennesker. En av de mest populære sangene der er Tore Tang, og dermed måtte herr Hansen innfinne seg med å synge den. Ofte!

– Nå har jo Morten Abel sunget den i nyere tid. Kan han, så må vel jeg kunne, sier Geirmund Hansen til KRS247.

Geirmund Hansen er tidligere student ved institutt for rytmisk musikk ved Universitetet i Agder, og har flere utgivelser bak seg. Han ble kanskje mest kjent for sin opptreden i The Voice, der han var den siste deltakeren som forsvant fra Espen Linds lag før finalen i 2014. Han var da på lag med den forrige vokalisten i Bryggebandet, Pål Rake.

Han overtar stafettpinnen etter nettopp Pål Rake, som har vært vokalist og kapellmester for Bryggebandet de første årene siden oppstarten. Geirmund vet han har store sko å fylle.

– Jeg synes han er morsommere enn meg mellom sangene, men jeg har heldigvis filmet vitsene hans så jeg kan kopiere dem, ler den nye vokalisten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer