Annonse

Lukrativ sponsing av dødballer


Foto: Tor Erik Schrøder

Andås begravelsesbyrå har bare fått positive tilbakemeldinger etter at de sponset dødballene under onsdagens oppvisningskamp mellom gamle og nye Start-helter.

Daglig leder Svein Arild Andås, sier til avisen Dagen, at de først var usikre på om de skulle si ja til tilbudet som dødballsponsor, men er veldig takknemlige for det nå.

Svein Arild Andås. Foto: Kristiansand Chamber

Svein Arild Andås. Foto: Kristiansand Chamber

– Jeg var først redd for at det ville virke støtende på folk, siden vi er i en såpass serøs bransje. Men vi har fått veldig positiv respons og jeg synes det er bra at vi kan bidra med noe til fotballen. Det viser samtidig at vi er helt vanlige mennesker med en litt uvanlig jobb, sier Andås til avisen.

Han tror også at sponsingen kan være med på å ufarliggjøre begravelsesbyrå litt mer.

Jesper Mathisen, som var sponsorsjef for oppvisningskampen, og som nylig deltok i sine to besteforeldres begravelse, synes det var flott at Andås begravelsesbyrå turte å tenke nytt.

– Selv om begravelser er veldig trist, synes jeg også det er en fin ting. Begravelsesbyrå har en tøff jobb, de har ingen kunder som kommer igjen og det er viktig at de som jobber me ddette får litt ros for jobben de gjør, sier Mathisen til Dagen og han tror også at byrået sin innsats for Start vil hjelpe de i fremtiden ved at de vet hvor de skal henvende seg.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer