KRS247.no

Henter værvarsel...

Lover stopp på problemene nå

Fjord Line har ikke akkurat kommet godt i gang med den rekordtidlige sesongstarten og har kansellert alle avgangene både mandag, tirsdag og onsdag før påskeferien virkelig setter inn. Men de lover at problemene skal være løst innen skjærtorsdag.

– Det vi har blitt rammet av er enkelt og greit maskintekniske problemer, forklarer konsernsjef Rickard Ternblom i Fjord Line til KRS247.

Han har selv stilt seg spørsmålet på hvorfor problemene ikke har blitt oppdaget tidligere og begrunner dette med at denne type feil ikke er så lett å oppdage.

– Det handler om at vi nå utsetter maskiner som har ligget i vinterdvale for en døgnkontinuerlig drift. Da er det en del ting som viser seg og jeg er den første til å beklage at dette går utover våre kunder, sier Ternblom.

Fjord Line hadde gått ut høyt og spådd 250.000 passasjerer i løpet av årets sesong og til tross for en ganske trøblete start tror konsernsjefen at det målet fortsatt er mulig.

– Det er fullstendig realistisk, vi regner med at problemene skal være løst innen et døgn. Det er de beskjedene jeg har fått, sier Ternblom.

– Er dette noe du kan garantere?
– Vi gjør vårt absolutt ytterste for å kunne seile i påsken. Det var hele grunnen til at vi startet opp så tidlig som vi skulle gjøre, og det jobber hele Fjord Line-teamet på å holde det løftet, sier Rickard Ternblom.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/317184074″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]