Annonse

Lover stopp på problemene nå


Foto: Fjordline.no

Fjord Line har ikke akkurat kommet godt i gang med den rekordtidlige sesongstarten og har kansellert alle avgangene både mandag, tirsdag og onsdag før påskeferien virkelig setter inn. Men de lover at problemene skal være løst innen skjærtorsdag.

– Det vi har blitt rammet av er enkelt og greit maskintekniske problemer, forklarer konsernsjef Rickard Ternblom i Fjord Line til KRS247.

Han har selv stilt seg spørsmålet på hvorfor problemene ikke har blitt oppdaget tidligere og begrunner dette med at denne type feil ikke er så lett å oppdage.

– Det handler om at vi nå utsetter maskiner som har ligget i vinterdvale for en døgnkontinuerlig drift. Da er det en del ting som viser seg og jeg er den første til å beklage at dette går utover våre kunder, sier Ternblom.

Fjord Line hadde gått ut høyt og spådd 250.000 passasjerer i løpet av årets sesong og til tross for en ganske trøblete start tror konsernsjefen at det målet fortsatt er mulig.

– Det er fullstendig realistisk, vi regner med at problemene skal være løst innen et døgn. Det er de beskjedene jeg har fått, sier Ternblom.

– Er dette noe du kan garantere?
– Vi gjør vårt absolutt ytterste for å kunne seile i påsken. Det var hele grunnen til at vi startet opp så tidlig som vi skulle gjøre, og det jobber hele Fjord Line-teamet på å holde det løftet, sier Rickard Ternblom.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer