KRS247.no

Henter værvarsel...

Lover finvær til fredag…

…og kanskje resten av helgen. Dessverre er det ikke lett å si noe sikkert for helgen, og de prognosene som er sikre sier for det meste grått og vått vær før helgen.

– Det er lavtrykk nær Danmark i dag. Det trekker nordøstover og gir grådager i morgen og onsdagen. Det ventes regn og regnbyger med temperaturer rundt 18 grader midt på dagen, forteller vakthavende meteorolog Roar Teigen hos StormGeo.

Han lover dog en endring i været på torsdag.

– Det kan hende det henger igjen noen byger på torsdag, men da skal det bli finere og på fredag blir det lettskyet fint vær.

Sørlandet er værvinneren i sommer

Teigen sitter igjen med en følelse av at Sørlandet er den landsdelen som har hatt best sommervær i Sør-Norge.

– Det er ikke noe hipp hurra for sommeren i år, men Sørlandet har kommet bedre ut av sommeren enn Vestlandet og oppover på Østlandet. Jeg har ingen konkrete tall på dette, men jeg har fulgt været nøye i sommer og det er det generelle inntrykket jeg sitter igjen med, sier Teigen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/216545432″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]