Annonse

Lover finvær til fredag…


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

…og kanskje resten av helgen. Dessverre er det ikke lett å si noe sikkert for helgen, og de prognosene som er sikre sier for det meste grått og vått vær før helgen.

– Det er lavtrykk nær Danmark i dag. Det trekker nordøstover og gir grådager i morgen og onsdagen. Det ventes regn og regnbyger med temperaturer rundt 18 grader midt på dagen, forteller vakthavende meteorolog Roar Teigen hos StormGeo.

Han lover dog en endring i været på torsdag.

– Det kan hende det henger igjen noen byger på torsdag, men da skal det bli finere og på fredag blir det lettskyet fint vær.

Sørlandet er værvinneren i sommer

Teigen sitter igjen med en følelse av at Sørlandet er den landsdelen som har hatt best sommervær i Sør-Norge.

– Det er ikke noe hipp hurra for sommeren i år, men Sørlandet har kommet bedre ut av sommeren enn Vestlandet og oppover på Østlandet. Jeg har ingen konkrete tall på dette, men jeg har fulgt været nøye i sommer og det er det generelle inntrykket jeg sitter igjen med, sier Teigen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer