KRS247.no

Henter værvarsel...

Løper for TV-aksjonen

Det er ti dager igjen til årets TV-aksjon braker løs, men allerede er det flere initiativer på gang for å samle inn penger til årets formål som er Unicef med slagordet «Hvert barn er en mulighet». Ett av disse tiltakene foregår i regi av Oddemarka skoles klasse 9C.

– Aller først så ble vi jo invitert til å være med på TV-aksjonen av en bekjent av meg og det takket vi selvfølgelig ja til. Vi synes dette er en veldig fin mulighet til å kunne gi til noen andre, og i den forbindelse så gjennomførte vi et undervisningsopplegg på Salaby. Og som en del av det undervisningsopplegget så er det mulighet til å gjennomføre et skoleløp til inntekt for TV-aksjonen. Og det er det vi skal gjennomføre i dag, forteller hovedlærer Ken Rosseid til KRS247.

Måten de får inn penger på er at bedrifter sponser hver sin deltaker i løpet med penger basert på antall runder de klarer å løpe på 60 minutter.

– Det var veldig mange bedrifter som var ivrige til å være med å hjelpe oss, sier elev i klasse 9C, Mats Kjelle-Skjelbred.

Han har store planer for hvordan hans løp på Kristiansand stadion blir gjennomført.

– Jeg satser på å komme over 30 runder pluss litt til. Og hvis jeg klarer det, så har jeg klart å samle inn 6.500 kroner, sier Kjelle-Skjelbred.

Hør mer her.