Annonse

Løper for TV-aksjonen


Foto: Alf Otto Fagermo

Det er ti dager igjen til årets TV-aksjon braker løs, men allerede er det flere initiativer på gang for å samle inn penger til årets formål som er Unicef med slagordet «Hvert barn er en mulighet». Ett av disse tiltakene foregår i regi av Oddemarka skoles klasse 9C.

– Aller først så ble vi jo invitert til å være med på TV-aksjonen av en bekjent av meg og det takket vi selvfølgelig ja til. Vi synes dette er en veldig fin mulighet til å kunne gi til noen andre, og i den forbindelse så gjennomførte vi et undervisningsopplegg på Salaby. Og som en del av det undervisningsopplegget så er det mulighet til å gjennomføre et skoleløp til inntekt for TV-aksjonen. Og det er det vi skal gjennomføre i dag, forteller hovedlærer Ken Rosseid til KRS247.

Måten de får inn penger på er at bedrifter sponser hver sin deltaker i løpet med penger basert på antall runder de klarer å løpe på 60 minutter.

– Det var veldig mange bedrifter som var ivrige til å være med å hjelpe oss, sier elev i klasse 9C, Mats Kjelle-Skjelbred.

Han har store planer for hvordan hans løp på Kristiansand stadion blir gjennomført.

– Jeg satser på å komme over 30 runder pluss litt til. Og hvis jeg klarer det, så har jeg klart å samle inn 6.500 kroner, sier Kjelle-Skjelbred.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer