KRS247.no

Henter værvarsel...

Lokal restaurant får hjelp av Hellstrøm

Eyvind Hellstrøm kommer denne uken til Kristiansand for å rydde opp på restauranten Zarinas i TV-serien «Hellstrøm rydder opp». Eier av den italienske restauranten i Dronningensgate ser fram til besøk av den profilerte kokken og programlederen.

– Vi er spente og ser fram til å få besøk av Hellstrøm, som er en av landets beste kokker. Jeg gleder meg til å lære av ham, og er spent på hvordan han mener vi kan drive restauranten bedre, sier Shakir Khan til KRS247.

Allerede søndag kommer Hellstrøm og TV-teamet til restauranten, og det skal tas opptak fram til torsdag. Da vil restauranten ha en «grand opening» etter Hellstrøms opprydning.

– Jeg tror han vil se på både lokaler, drift og menyen, og vi vil gjerne ha tips fra ham til hvordan vi kan tilpasse menyen vår for norske ganer. Jeg er spent på å treffe Hellstrøm, men også litt nervøs foran besøket, sier Khan.

Det var restauranteieren selv, som sammen med gårdeier Gordon Natvig, sendte inn søknad om å delta i TV-programmet. Khan håper deltakelsen i programmet også vil bidra til å synliggjøre restauranten i byen.

– Det er mange som ikke kjenner til oss og hva vi tilbyr, så vi håper restauranten vil bli mer kjent i byen framover, forteller Khan.

«Hellstrøm rydder opp» er en norsk dokumentar- og reality-TV-serie som har gått på TV3 siden høsten 2008. I serien besøker kokk Eyvind Hellstrøm én restaurant for hver episode, og forsøker å få orden på dårlig økonomi, hygiene og kokkekunst.