Annonse

Livløs 12-åring hentet opp av Vestjørn


Foto: Ann Helen Gjerde

En elev ved Ve skole er sendt til sykehus etter å ha gått gjennom isen på Vestjørn. Guttens tilstand beskrives som alvorlig og ustabil, og vedkommende er sendt til Rikshospitalet.

Det var ingen flere som ble skadet i ulykken. Kommunen har sendt kriseteam for å bistå.

Stedet der 12-åringen gikk gjennom isen. | Foto: Ann Helen Gjerde

Stedet der 12-åringen gikk gjennom isen. | Foto: Ann Helen Gjerde

Brannvesenet sendte ut dykker på vannet for å hente opp den forulykkede og lete etter andre ettersom det skal ha vært flere barn på isen da ulykken skjedde, men etter hvert ble det klart at det var bare én person som var igjen i vannet etter at andre på isen ble evakuert. Gutten ble brakt opp av vannet, og luftambulansen startet med gjenoppliving.

– I storefri har en gruppe elever 7. klassinger gått ut av skolens område for å gå seg en tur. De gikk opp til et tjern overfor skolen og gikk over isen der. Da gikk flere av dem gjennom isen. Vi har to veldig flinke jenter som løp ned på skolen, mens de andre som var der forsøkte å hjelpe til. De måtte redde hverandre opp av isen frem til det kom voksne opp, forteller rektor Magne Bjørn Sørbø til VG.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer