Annonse

Lite som har skjedd på ett år


Arkivfoto: Tor Ingve Frøyland

Det kan fortsatt gå to år til før det vil skje noe på branntomta der brannen skjedde i Henrik Wergelands gate natt til 30. oktober i fjor.

– Vi kan ikke få gjort noe mer før vi får en ferdig reguleringsplan, og den er under arbeid, sier Arild Berge til KRS247.

Han er forretningsfører for A. Langeland ANS, som er firmaet som eier Henrik Wergelands gate 3 og 5.

– Hele kvartalet skal reguleres, for det forlanger kommunen. En kan ikke bare regulere en liten del og det tar jo tid å få med alle og en reguleringsplan tar fort inntil to år før den er ferdig, forteller Berge videre.

Situasjonen i Henrik Wergelands gate er fortsatt slik at det er sperringer foran branntomta på Henrik Wergelands gate 3 og 5, mens nabobygget, Henrik Wergelands gate 7 fortsatt står slik det stod for ett år siden.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer