Annonse

Leverte milliardoverskudd i 2016


Foto: Sparebanken Sør

Sparebanken Sør kan se tilbake på fjoråret med et veldig positivt fortegn. I en pressemelding i dag kommer det frem at de endte opp med et resultat før skatt på 1 273 millioner kroner i 2016. Dette er en økning på 49 prosent i forhold til i fjor da resultatet før skatt var på 855 millioner kroner før skatt.

– Et solid resultat som følge av positiv utvikling i netto renteinntekter, økte inntekter fra finansielle instrumenter, lave kostnader og lave tap, står det i pressemeldingen fra banken.

Banken ser positivt på at de oppfyller ved utgangen av året både myndighetene og markedets krav til soliditet.

– Vi er godt kapitalisert for videre vekst og kan bidra til utvikling i landsdelen i tråd med vår strategi, sier administrerende direktør Geir Bergskaug.

Sparebanken Sør la samtidig frem resultatene for fjerde kvartal som viste et resultat før skatt på 344 millioner kroner i 2016 mot 202 millioner kroner i 4. kvartal 2015.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer