Annonse

– Folk lever i frykt i Kvadraturen


Foto: Amund Isaksen Lutnæs

Vidar Kleppe fra Demokratene ber om at Kristiansand Kommune snarest ordner opp i det han karakteriserer som «lovløse tilstander» i Kvartal 6 i sentrum av Kristiansand. Det kommer frem i en interpellasjon fra bystyrerepresentanten til ordfører Arvid Grundekjøn.

Kleppe mener oppførselen til et fåtall beboere og besøkende i kvartalet er så ekstrem og sykelig at deres naboer lever i konstant frykt.

– I følge de henvendelsene jeg har fått har det blant annet foregått omsetning av narkotika, voldtektsforsøk, trusler og nå senest branntilløp. I tillegg ligger hjelpeløse personer i svalganger og loftsrom, sier Kleppe til KRS247.

Kleppe mener at Kristiansand kommune har forsømt sitt ansvar i saken.

– Beboere har over flere år påpekt forholdene overfor Kristiansand Kommune og boligstiftelsen uten at noe skjer, derfor synes det er beklagelig at jeg er nødt til å løfte denne saken til bystyret, sier Kleppe.

– Jeg kommer blant annet til å legge frem et forslag som gjør at vi får en bedre vaktordning i Kvartal 6.

Interpellasjonen behandles i dagens bystyremøte som starter klokken 17.00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar