KRS247.no

Henter værvarsel...

– Folk lever i frykt i Kvadraturen

Vidar Kleppe fra Demokratene ber om at Kristiansand Kommune snarest ordner opp i det han karakteriserer som «lovløse tilstander» i Kvartal 6 i sentrum av Kristiansand. Det kommer frem i en interpellasjon fra bystyrerepresentanten til ordfører Arvid Grundekjøn.

Kleppe mener oppførselen til et fåtall beboere og besøkende i kvartalet er så ekstrem og sykelig at deres naboer lever i konstant frykt.

– I følge de henvendelsene jeg har fått har det blant annet foregått omsetning av narkotika, voldtektsforsøk, trusler og nå senest branntilløp. I tillegg ligger hjelpeløse personer i svalganger og loftsrom, sier Kleppe til KRS247.

Kleppe mener at Kristiansand kommune har forsømt sitt ansvar i saken.

– Beboere har over flere år påpekt forholdene overfor Kristiansand Kommune og boligstiftelsen uten at noe skjer, derfor synes det er beklagelig at jeg er nødt til å løfte denne saken til bystyret, sier Kleppe.

– Jeg kommer blant annet til å legge frem et forslag som gjør at vi får en bedre vaktordning i Kvartal 6.

Interpellasjonen behandles i dagens bystyremøte som starter klokken 17.00.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/187125654″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]