Annonse

Leter fortsatt etter savnet mann i sjøen


Både redningsskøyter og luftambulanse søker fortsatt i området rundt Songvår etter en mann som havnet overbord fra lasteskipet «Comabar» i morges.

Skipper på RS «Bill» som er ett av fire redningsskøyter som deltar i søket, sier til KRS247 at de fortsatt er i søk og at de ikke har fått beskjed om å se på dette som noe annet enn en redningsaksjon.

– Vi har fått et ganske stort søkeområde som vi driver søk i, forteller han og understreker at de ikke har fått instrukser hvordan tilstanden til mannen de leter etter skal være.

Mannen, som skal være i 20-årene ble sist sett på lasteskipet i åtte-tiden og har dermed ligget i vannet i over fire timer.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge skrev på Twitter i 12-tiden at lasteskipet det gjelder, heter «Comabar» og skal ifølge nettstedet Marine Traffic ha vært på vei fra Karmøy til Porsgrunn da ulykken skjedde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer