Annonse

Leter etter savnet kvinne (59)


Arkivfoto: Pål Lomeland

Politiet har valgt å gå ut med navn og bilde på en kvinne som har vært savnet siden lørdag kveld. De ber om tips fra publikum til å finne kvinne som ble meldt savnet av pårørende ved 15:30-tiden søndag ettermiddag.

Det har blitt søkt etter kvinne med helikopter og hundeekvipasjer i området rundt Eg søndag kveld ifølge Fædrelandsvennen.

Kvinnen politiet leter etter, heter Aud Turid Håland, og er en 59 år gammel psykisk utviklingshemmet kvinne, som skal høre til å bo på Hånes. Hun kom ut av syne for venninnene sine da hun var på vei til bussen.

– Hun ble sist sett i nærheten av Gransangerveien på Slettheia i 23-tiden lørdag kveld, opplyser politiførstebetjent Kenneth Rafaelsen, leder av voldsavsnittet ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Håland er 180 centimeter høy og hadde trolig på seg en sort jakke, dongeribukser, joggesko og pannebånd da hun forsvant. Hun beskrives som stor og kraftig, har kort grått hår og en lutende, fremoverbøyd gange.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer