Annonse

Legger ned lokalkontoret i Kristiansand


Foto: Alf Otto Fagermo

TV 2 må nedbemanne og i dag ble det kjent at 177 årsverk skal bort fra TV-kanalen. Blant disse forsvinner alle årsverk knyttet til lokalkontoret i Kristiansand.

– Vi kutter kostnader på alle områder og vi ser ekstra mye på de områdene som ikke vil synes på skjermen, der går vi naturlig nok hardt til verks, men også på skjermen vil man måtte se noen forandringer i tiden fremover, fortalte TV 2-sjef Olav T. Sandnes på en pressekonferanse tidligere i dag, ifølge Medier24.

Connie Bentzrud, som har jobbet ved Kristiansand-kontoret i 20 år, er usikker på sin egen fremtid i kanalen. Hun er blant de som ikke har søkt om sluttpakke. Kontoret vil bli lagt ned fra nyttår.

– Det er en trist dag for Sørlandet, vi har hatt kontor helt siden TV2s oppstart i 1992, og har vel bidratt til å speile mye av det som skjer i landsdelen vår i en nasjonal sending, sier Bentzrud til KRS247.

Hun sier overfor Journalisten at det kan bli en utfordring å dekke Sørlandet fra Stavanger og Oslo.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer