KRS247.no

Henter værvarsel...

Åhléns forsvinner fra Kristiansand

Alle de 32 butikkene til interiørkjeden Åhléns kommer til å bli lagt ned iløpet av de neste to årene. Det betyr også kroken på døra for kjedens to butikker i Kristiansand.

Nyheten om at Åhléns butikker i Norge skal legges ned, har overrasket flere. Inkludert kjedens landssjef i Norge, Charlotte Teigen. Butikkjeden har levert gode resultater i Norge, men må legges ned fordi kjeden skal satse på varehusmodellen i Sverige.

– Selvfølgelig kommer dette overraskende på meg. Åhléns har gått veldig bra de siste årene, men det er en utfordring for oss å drive godt når man har en organisasjon som baserer seg på varehusdrift, sier Teigen til KRS247.

– Det er en overraskelse. Man håper jo at man skal kunne drive så bra at det er verdt for kjeden å ha oss med videre, men det er ganske stor forskjell på det å drive varehus og det å drive butikkjede. Det legges også ned en butikk i Sverige, sier Teigen.

Hun vet ikke når butikkene på Sørlandet blir lagt ned. Det er forhold rundt butikklokalene og hensyn til de ansatte som gjør at hun ikke kan gi noen datoer. Hun roser de ansatte.

– Våre medarbeidere har bestemt seg for å kjøre løpet ut. Det er jeg både stolt over og glad for, avslutter Teigen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/220646546″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]