Annonse

Åhléns forsvinner fra Kristiansand


Åhléns butikk i Markensgate (Foto: Lisa Sjursen)

Alle de 32 butikkene til interiørkjeden Åhléns kommer til å bli lagt ned iløpet av de neste to årene. Det betyr også kroken på døra for kjedens to butikker i Kristiansand.

Nyheten om at Åhléns butikker i Norge skal legges ned, har overrasket flere. Inkludert kjedens landssjef i Norge, Charlotte Teigen. Butikkjeden har levert gode resultater i Norge, men må legges ned fordi kjeden skal satse på varehusmodellen i Sverige.

– Selvfølgelig kommer dette overraskende på meg. Åhléns har gått veldig bra de siste årene, men det er en utfordring for oss å drive godt når man har en organisasjon som baserer seg på varehusdrift, sier Teigen til KRS247.

– Det er en overraskelse. Man håper jo at man skal kunne drive så bra at det er verdt for kjeden å ha oss med videre, men det er ganske stor forskjell på det å drive varehus og det å drive butikkjede. Det legges også ned en butikk i Sverige, sier Teigen.

Hun vet ikke når butikkene på Sørlandet blir lagt ned. Det er forhold rundt butikklokalene og hensyn til de ansatte som gjør at hun ikke kan gi noen datoer. Hun roser de ansatte.

– Våre medarbeidere har bestemt seg for å kjøre løpet ut. Det er jeg både stolt over og glad for, avslutter Teigen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer