Annonse

Lederskifte i Dyreparken


Foto: Kristiansand Dyrepark

Per Arnstein Aamot blir ny leder for destinasjon Dyreparken. Det melder selskapet i en pressemelding. Aamots opprykk er blant annet et resultat av at Reidar Fuglestad går til stillingen som direktør for Sørlandets Kunstmuseum og Kunstsilo-prosjektet på Odderøya i Kristiansand.

Aamot har vært adm. dir. for Dyreparken siden 2007, under konsernsjef Reidar Fuglestad. Nå skal Aamot være øverste leder for hele destinasjonsselskapet, som også omfatter tre overnattingssteder.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven. Dyreparken er inne i et godt spor. Vi har nettopp lagt bak oss de to beste årene i vår historie, og vi skal definitivt fortsatte være ekspansive. Kraften ligger i kompetansen til de ansatte – og de er her fortsatt, sier Per Arnstein Aamot i pressemeldingen.

– Det blir selvfølgelig vanskelig å forlate Dyreparken. Men å få muligheten til å realisere byens, regionens og nasjonens nye attraksjon kunne jeg ikke si nei til, sier Reidar Fuglestad, som har vært øverste leder i Dyreparken siden 2000, de siste ti årene som konsernsjef.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer