KRS247.no

Henter værvarsel...

Lederskifte i Dyreparken

Per Arnstein Aamot blir ny leder for destinasjon Dyreparken. Det melder selskapet i en pressemelding. Aamots opprykk er blant annet et resultat av at Reidar Fuglestad går til stillingen som direktør for Sørlandets Kunstmuseum og Kunstsilo-prosjektet på Odderøya i Kristiansand.

Aamot har vært adm. dir. for Dyreparken siden 2007, under konsernsjef Reidar Fuglestad. Nå skal Aamot være øverste leder for hele destinasjonsselskapet, som også omfatter tre overnattingssteder.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven. Dyreparken er inne i et godt spor. Vi har nettopp lagt bak oss de to beste årene i vår historie, og vi skal definitivt fortsatte være ekspansive. Kraften ligger i kompetansen til de ansatte – og de er her fortsatt, sier Per Arnstein Aamot i pressemeldingen.

– Det blir selvfølgelig vanskelig å forlate Dyreparken. Men å få muligheten til å realisere byens, regionens og nasjonens nye attraksjon kunne jeg ikke si nei til, sier Reidar Fuglestad, som har vært øverste leder i Dyreparken siden 2000, de siste ti årene som konsernsjef.