KRS247.no

Henter værvarsel...

Laber respons på høstferietilbud

Neste uke er det høstferie for barn i grunnskolen og for mange foreldre er det en utfordring å finne på noe i skolens ferier. Røde kors sitt tilbud «Ferie for alle» pleier å ha såpass stor respons at de ofte må si nei eller doble tilbudet sitt. Men for turen til Haraldvigen har de slitt med å fylle kapasiteten.

– Det er noe vi skal sette oss ned å diskutere sammen med våre samarbeidspartnere. For jeg tror behovet er der, men det kan være flere grunner til at de ikke har meldt seg på, sier Edmund Birkedal til KRS247.

Edmund Birkedal - Foto: Alf Otto Fagermo

Edmund Birkedal – Foto: Alf Otto Fagermo

Med samarbeidspartnere mener Birkedal kommunen, barnevernet, statlige mottak, NAV og skoler.

Neste ukes opphold i Haraldvigen er ett av tre «Ferie for alle»-opphold i regi av Vest-Agder Røde kors som er et tilbud til vanskeligstilte familier.

– Det kan ofte være familier som sliter med økonomi, men det kan også dreie seg om familier der det er endel sykdom eller så har du familier som nettopp har flyttet hit og som sliter med nettverk. Men det kan også være andre grunner til at de kan ha bruk for vårt tilbud, sier Birkedal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225012631″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]