Annonse

Kvinne siktet for fire branner


Arkivfoto: Helge Martin Markussen

En 26 år gammel kvinne er siktet for fire tilfeller av ildspåsettelse de siste dagene. 

– Kvinnen ble pågrepet torsdag, opplyser etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen til NRK.

Natt til onsdag fikk brannvesenet melding om at det brant i en søppelcontainer utenfor Samsen kulturhus like ved Kristiansand sentrum. Søppelcontainere stod inntil veggen på kulturhuset og det brant svært godt på stedet.

Natt til torsdag, klokken 04.30, ble det igjen satt fyr på flere søppelcontainere i Vennesla.

Den første brannen oppstod utenfor ungdomshuset Moonlight i Vennesla. Like etter stod en søppeldunk i fyr utenfor Vennesla ungdomsskole.

Den siste brannen i rekken oppstod i sentrum av Vennesla.

I forbindelse med den siste brannen ble den 26 år gamle kvinnen pågrepet sammen med en 42 år gammel mann. 26-åringen er nå siktet for samtlige branner, mens 42-åringen er siktet for én av brannene i Vennesla.

En 18 år gammel jente som 26 åringen var sammen med da det brant på Samsen er siktet for den brannen skriver NRK Sørlandet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar