Annonse

Kona varetektsfengslet i fire uker


Arkivfoto: Pål Lomeland

En 54 år gammel kvinne har blitt pågrepet og siktet for å ha drept ektemannen Mahmoud Mohammadi som ble funnet død i sin bolig på Hånes den 26. februar.

– Hun ble avhørt av politiet i går og det er i dag lagt opp til fengslingsmøte, forteller påtaleleder i Agder politidistrikt Terje Kaddeberg Skaar i en pressemelding.

54-åringens forsvarer Harald Stabell sier til Fædrelandsvennen at hun fastholder sin forklaring om at hun ikke har noe med drapet å gjøre.

Det er det samme hun sa da hun ble siktet sammen med sønnen for drap eller medvirkning til drap samme kveld som Mohammadi ble funnet. Den påfølgende mandagen ble begge løslatt fordi politiet mente de ikke hadde gode nok beviser.

Politiet kommer til å be om varetektsfengsel i fire uker med brev- og besøksforbud, noe de kl. 15:45 kan opplyse om at de fikk innvilget.

– Kjennelsen er i tråd med begjæringen til politiet, sier Skaar i en ny pressemelding som ble sendt ut etter fengslingsmøtet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer