Annonse

Kvinne funnet drept i Songdalen


Foto: Pål Lomeland

En mann i slutten av 40-årene har blitt pågrepet og siktet for drap på en kvinne som ble funnet død i en bolig på Nodeland i Songdalen kommune i kveld.

Ifølge en pressemelding fra påtaleleder Terje Skaar ved Agder politidistrikt, skal de ha fått melding om hendelsen klokken 20:50 i kveld og en time senere meldte siktede seg selv for politiet ved Kristiansand politistasjon.

Skaar skriver videre at den siktede vil bli fremsilt for varetektsfengsling over helgen og politiet har foreløpig ikke avhørt ham som skal være ektemannen til den avdøde kvinnen.

Politiets kriminalteknikere er på plass for å foreta undersøkelser av åstedet. Ingen vitner har foreløpig blitt avhørt, men politiet vil avhøre flere personer som har tilknytning til boligen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer