Annonse

Kvinne dømt til samfunnsstraff


Arkivfoto: Helge Martin Markussen

Den 27 år gamle kvinnen som blant annet startet en brann i Samsen i januar i fjor er dømt til 67 timers samfunsstraff.

Det er klart etter at Kristiansand tingrett har kommet med sin dom i saken der hun også ble dømt for flere andre branner i Kristiansand og Vennesla forrige vinter.

Aktor la, ifølge Fædrelandsvennen, ned påstand om 97 timers samfunnsstraff, men retten tok blant annet hensyn til at hun var gravid i åttende måned da hendelsene skjedde og at hun allerede hadde sittet varetektsfengslet i 53 dager. Kvinnen ble frikjent for ett tiltalepunkt som gikk på forsøk på brannstiftelse inne i en leilighet.

I tillegg til samfunnsstraffen må hun også betale 217 386 kroner i erstatning til Kristiansand kommune for skadene hun påførte i brannen på Samsen kulturhus.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer