KRS247.no

Henter værvarsel...

Kvinne (78) fraktet til sykehus etter brann

En 78 år gammel kvinne er fraktet til Sørlandet sykehus med brannskader etter en brann i et leilighet på Kjerrheia i Kristiansand.

– Det har vært en brann i  tredje etasje i en leilighet. Det er uklare omstendigheter for hvordan den har oppstått. Det er ikke store skader i leiligheten, men en kvinne er kjørt til Sørlandet sykehus med brannskader. Skadeomfanget er ukjent, sier innsatsleder i Agder politidistrikt, Dag Werner Syvertsen til KRS247.

Kvinnen ble raskt sendt til sykehuset og blir trolig sendt videre til brannskadeavdelingen ved Haukeland sykehus i Bergen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

brann_kjerrheia1

Foto: Tor Erik Schrøder

Det var like før klokken 18 tirsdag kveld at brannvesenet rykket ut til en bekreftet brann. Bare minutter senere meldte 110-sentalen at brannmanskapene hadde kontroll over brannen.

– Vi fikk en automatisk brannmelder på Kjerrheia 12 og rykket ut med fem mann totalt. Når vi kom til Vågsbygdporten fikk vi beskjed om at det var brann i en leilighet og at det var en person med brannskader. Da rykket resten av brannmannskapene ut fra stasjonen og vi var raskt på plass. Naboen hadde slukket brannen da vi ankom, så vår jobb ble å lufte ut leiligheten. Vi holder nå på å kjøre vifte for å ventilere gang og leilighet i tredje etasje, sier Øyvind Erland, utrykningsleder i Kristiansandsregionen brann og redning til KRS247s reporter på stedet.

– Tekniker vil undersøke stedet. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent, opplyser Martin Ugland, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

brann_kjerrheia2

Foto: Tor Erik Schrøder