Annonse

Kvinne (28) ranet på hotell i Kristiansand


En 28 år gammel kvinne ble ranet på et hotellrom på Yes hotel lørdag morgen. Politiet beskriver ranet som brutalt.

– Kvinnen har forklart at hun ble ranet av to maskerte menn. Hun ble truet, utsatt for vold og frastjålet flere tusen kroner og noen andre eiendeler, sier etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen ved Kristiansand politistasjon til Fædrelandsvennen.

Etterforskningslederen sier til avisen at ranet skjedde ved ved 9-tiden lørdag morgen. 28-åringen som jobber som prostituert har forklart til politiet at hun ble angrepet av to maskerte menn som banket på døren til hotellrommet hennes. Kvinnen var påført skader da politiet ankom, men hun trenget ikke legebehandling. Ranet betgnes som brutalt.

I følge politiet skal ranerne være mellom 170 og 180 centimeter høye, være slanke og veltrente. De skal ha snakket engelsk med en aksent, samt et annet språk som kvinnen ikke kjente igjen.

Politiet ber personer som sitter på informasjon eller har tips om å melde seg.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer