Annonse

28-åring fra Kristiansand omkommet i Bolivia


Skjembilde: Google Maps

Det var en 28 år gammel advokat fra Kristiansand som mistet livet i en sykkelulykke på Yungas Road, drøye fire mil fra den bolivianske hovedstaden La Paz på søndag.

Dette forteller den norske konsulen i Bolivia, Ian Archibald Hornsby, til Fædrelandsvennen. 28-åringen skal ha begynt sin praksis i oktober, men har erfaring som mangeårig DJ på sportsbaren Harveys og initativtakeren til en av de store festivalene som ble holdt i sommer.

Mannen skal ha leid seg en trøsykkel og syklet på den gamle hovedveien mellom La Paz og Coroico. Det er, ifølge konsulen, fortsatt uvisst hva som skal ha skjedd.

Veien er internasjonalt kjent som en svært farlig strekning. Den er svært smal med mange svinger og flere steder er det fritt fall.

Boliviansk politi etterforsker ulykken, som skal ha skjedd midt på dagen lokal tid på søndag. Konsulen kan fortelle til avisen at mannen var alene da ulykken skjedde, og at politiet nå jobber med å få tak i resten av turfølget hans i landet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer