Annonse

Kristiansander foreslått til Frps sentralstyre


Alf Erik Andersen. | Foto: Frp

Ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen fra Kristiansand, kan være på vei inn i regjeringspartiets sentralstyre. 7. mai skal landsmøtet ta stilling til valgkomiteens innstilling, og sammen med Sylvi Listhaug og leder i kommunalkomiteen, Helge André Njåstad, kan Andersen bli valgt inn i sentralstyret.

– Det viser at en får tillit for den jobben en gjør. Det er veldig motiverende. Jeg tror for landsdelens og partiets del at det er viktig at vi får noen sørlendinger inn i sentrale posisjoner som kan løfte landsdelen, sier Andersen til KRS247.

Han skryter av Lindesnes-ordfører Janne Fardal Kristoffersen som sitter i sentralstyret i Høyre, og han tror flere partier nå kommer til å følge trenden med flere sørlendinger sentralt i sine partier.

– Janne har vært en god ambassadør for landsdelen. Vi trenger flere av de og jeg føler at det var Frps tur nå, så kommer de andre partiene etter.

Han vil fokusere på å være et talerør for lokalpolitikken inn i øverste ledelse i partiet.

– Jeg er blitt valgt inn som lokalpolitisk leder. Det å løfte frem sørlendinger til å ha flere sentrale verv blir en oppgave for eksempel hvis partiet fortsetter i regjering.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer