KRS247.no

Henter værvarsel...

Kristiansander foreslått til Frps sentralstyre

Ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen fra Kristiansand, kan være på vei inn i regjeringspartiets sentralstyre. 7. mai skal landsmøtet ta stilling til valgkomiteens innstilling, og sammen med Sylvi Listhaug og leder i kommunalkomiteen, Helge André Njåstad, kan Andersen bli valgt inn i sentralstyret.

– Det viser at en får tillit for den jobben en gjør. Det er veldig motiverende. Jeg tror for landsdelens og partiets del at det er viktig at vi får noen sørlendinger inn i sentrale posisjoner som kan løfte landsdelen, sier Andersen til KRS247.

Han skryter av Lindesnes-ordfører Janne Fardal Kristoffersen som sitter i sentralstyret i Høyre, og han tror flere partier nå kommer til å følge trenden med flere sørlendinger sentralt i sine partier.

– Janne har vært en god ambassadør for landsdelen. Vi trenger flere av de og jeg føler at det var Frps tur nå, så kommer de andre partiene etter.

Han vil fokusere på å være et talerør for lokalpolitikken inn i øverste ledelse i partiet.

– Jeg er blitt valgt inn som lokalpolitisk leder. Det å løfte frem sørlendinger til å ha flere sentrale verv blir en oppgave for eksempel hvis partiet fortsetter i regjering.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/316021957″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]